Rockviu
Companyia Elèctrica Dharma i Comediants
Festival Canet Rock
Canet de Mar (04/07/2015)
Amb els germans Fortuny hi ha una relació de proximitat gairebé familiar. Els meus germans grans eren companys d’estiueig a Torrelles de Llobregat, i amb ells van compartir les primeres gamberrades. L’11 de desembre del 1981 vaig demanar-li a la meva germana que m’acompanyés al concert del Palau de la Música amb la Cobla Mediterrània. Jo tenia 14 anys, i era el meu primer concert. El va seguir Catalluna, el concert del Palau Sant Jordi, la mort de l'Esteve i en Josep Fortuny, les separacions i els retrobaments, els concerts al Palau de la Música, les fotos als seus discos i una abraçada sempre sincera i emotiva cada cop que ens trobem en un escenari o al barri de Sants, on som veïns. La foto correspon al 40è aniversari de la Companyia Elèctrica Dharma, celebrat al Canet Rock, acompanyats per la bogeria visual dels Comediants. Un altre moment mític per emmagatzemar a la memòria.