Rockviu
La Polla Records
Sala Zeleste
Barcelona (16/02/1985)
Era el dia del meu 18è aniversari i coincidia també amb el Carnestoltes, però en comptes de disfressar-me –cosa que mai m’ha agradat– vaig decidir ser més transgressor i anar a veure a La Polla Records a l’enyorada sala Zeleste, previ pas pel Rodri a posar-me ben torrat. Un munt d’empentes, la sala plena com un ou i jo aguantant la càmera de la família a la primera filera, esquivant escopinades i puntades de peu mentre tots corejàvem allò tan bonic de “los enanitos buenos al patrón han de matar”. Aquest concert era molt especial per a mi, ja que el meu primer article publicat en una revista va ser justament la crítica del disc Salve (Oihuka, 1984) del grup d’Agurain (Àlava) a finals del 1984. Va ser per a la revista Rock-In, un artefacte de paper i amb una grapa al mig, dirigit per la mateixa tenebrosa i estranya gent que també portaven el segell discogràfic Wilde Records. I que jo sàpiga, també és la primera ressenya que va sortir de La Polla Records en un mitjà que no fos fotocopiat.